نحوه تنظیم ساعت سه موتور در همه ی بزنده ها ( الگانس رومانسون سیتیزن هابلوت دیزل رولکس و …) یکسان است.
ساعت های ۲ یا ۳ موتوره به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
1- فول تایم یا فول دیت
2- کرنوگراف
فول تایم
ساعت های فول تایم یا فول دیت معمولا همانطور که در تصویر می بینید ، دارای سه موتور که نمایانگر ۲۴ ساعت شبانه روز و نمایش ۷ روز هفته و نمایشگر تاریخ یعنی ۳۱ روز ماه هستند.

برای تنظیم ساعت های فول تایم ابتدا پیچ تنظیم ساعت را به آرامی بیرون بکشید ساعت صحیح را تنظیم کنید.
( توجه داشته باشید در این مدل ساعت ها که دارای نمایشگر ۲۴ ساعت شبانه روز هستند ساعت را درست تنظیم کنید مثلا ۸ صبح با ۸ شب متفاوت است )
پس از تنظیم دقیق ساعت حالا نوبت به تنظیم تاریخ و روز هفته میرسد.
با فشار دادن دکمه شماره ۱ می توانید روز هفته را تنظیم کنید با فشار دادن دکمه شماره ۲ می توانید روز ماه را تنظیم کنید (در مدل های دیگر امکان دارد جاه به جا باشد).
پس از پایان کار پیچ تنظیم را به آرامی به داخل فشار دهید.
همیشه هنگام تنظیم، دکمه ها را به آرامی فشار دهید.
بعضی مدل ها که فقط پیچ کوک دارند، برای تنظیم این مدل مانند ساعت های تک موتوره دو تقویمه عمل میکنیم.
به این صورت که پیچ تنظیم را تا کلیک اول بیرون میآوریم، سپس به سمت بالا میچرخانیم تا تقویم تنظیم شود، در همین حالت بسمت پایین میچرخانیم تا روز هفته تنظیم شود.
کرنوگراف

ساعت های کرنوگراف همچون ساعت های ساده هستندساعت های کرنوگراف تاریخ دار و بدون تاریخ
اگر تاریخ دار بودند پیچ تنظیم ساعت همانند ساعت های تقویم دار هستند که پیچ تنظیم ساعت در دو مرحله خارج می شود.
در کلیک اول می توانید تاریخ را تنظیم کنید. در کلیک دوم ساعت صحیح را تنظیم کنید در پایان کار پیچ تنظیم را به آرامی به داخل فشار دهید.
برای استفاده از کرنوگراف ساعت ، با زدن دکمه بالایی کرنوگراف ساعت فعال شده و ثانیه شمار شروع به حرکت کرده و پس از گذشت ۱ دقیقه موتوری ک نوشته min دارد یه پله به سمت جلو می رود در این حالت با زدن مجدد دکمه بالایی استپ می شود و با زدن دکمه پایینی تمام عقربه ها به حالت صفر در می آید.